Publikationer

I forhold til publikationer er det visuelle vigtigt, mens det at få budskabet ordentligt igennem er altafgørende. Eftersom der er mange mennesker, der skal se publikationerne, er det vigtigt, at kvaliteten er i orden, og at publikationen tjener sit formål. Vi har mange års erfaring, og vi er førende, når det kommer til nytænkning inden for diverse tryksager.

Vi vil til enhver tid svare på dine spørgsmål, og vi vil gerne hjælpe med at optimere dine ideer. Du er altid velkommen til at ringe til os eller sende os en mail.


Tilbudsfolder

Tilbudsfolder

I flere år har Pandrup Grafisk Produktion ApS produceret tilbudsfoldere og flyers for butikker i en række af Danmarks største supermarkedskæder.

Læs mere

Jammerbugten Magazine

Jammerbugten Magazine

Pandrup Grafisk Produktion ApS har i flere år udgivet et kommercielt magasin indeholdende annoncer og redaktionelle omtaler. Det hedder i dag Jammerbugt Magazine.

Læs mere

Strandvejsmagasinet

Strandvejsmagasinet

Når det gælder kommercielle magasiner er Pandrup Grafisk Produktion ApS inde på markedet ikke blot lokalt, men også på landsplan.

Læs mere

Turistguiden - Det sker

Turistguiden - Det sker

Den populære turistguide for Jammerbugten, ”Det sker”, er et produkt leveret af Pandrup Grafisk Produktion ApS. For få år siden indgik vi et samarbejde med Visit Jammerbugten, hvor vi fik ansvaret for udgivelsen.

Læs mere

Ældresager

Ældresager

Ældre Sagen er en betydelig spiller i det danske samfund med stor appel til en bred kreds af borgere.

Læs mere