Grafik og tryksager

Vi tilbyder

Vores vision er at tilbyde den højeste kvalitet, inden for alle typer af tryksager. Den bedste virkning af produktet opnås ved et klart udformet budskab og et visuelt harmonisk udtryk.

Uanset om du leverer færdige trykklare filer eller overlader det grafiske arbejde til os, får du kvalitet. Da vi har adgang til billeddatabaser med et utal af billeder og motiver, behøver du i teorien kun at ringe ét sted.

Det vigtigste for os er, at vi kan levere alt indenfor grafisk arbejde, hvilket betyder, at vores kunder ikke skal shoppe rundt for at finde produkter ved forskellige leverandører. Vi gør flittigt brug af en række faste underleverandører, som dermed sparer vores kunder for en masse arbejde – full service til de rigtige priser inden for tryk og reklame.

Du er altid velkommen til et uforpligtende møde, hvor du kan fortælle os om dine ideer og tanker. Herefter griber vi bolden, giver dig et udspil – og overtager slagets gang. Vi klarer alt fra ideoplæg til design og layout overalt i Danmark – Aalborg såvel som i København.

Vores totalløsninger er, hvad du bestemmer, at en totalløsning er for dig. Det kunne eksempelvis være et af de nedenstående elementer:


Reklametryk

Reklametryk

Reklametryk er den perfekte måde at få sit budskab frem på. Med et reklametryk bliver man nemt set i mængden.

Læs mere

Design & tryk

Design & tryk

Pandrup Grafisk Produktion designer for dig. Et flot design er kernen i enhver tryksag. Vores erfaring indenfor farver, billeder og tekstdesign kan løfte din tryksag op på et højere niveau.

Læs mere

Trykkeri og digitaltryk

Trykkeri og digitaltryk

Som full-service virksomhed kan Pandrup Grafisk Produktion tilbyde alle led i processen fra en tryksags tilblivelse, til den er leveret til dig. Vores vision er at tilbyde kvalitetstrykning inden for alle typer af tryksager og ikke mindst at kreére og udforme klare budskaber og et visionært harmonisk udtryk.

Læs mere

Tryksager

Tryksager

Vi leverer alt i tryksager. Med erfaring indenfor alt fra breve, brochurer, kuverter til visitkort og plakater, kan du trygt lægge dine næste tryksager i vore hænder.

Læs mere

Grafisk design

Grafisk design

Pandrup Grafisk Produktion ApS har gennem mange år designet og trykt diverse tryksager med stor succes. Vi har udviklet os fra et lille firma til at have kunder i både Aalborg, Aarhus, Odense og København.

Læs mere

Grafisk produktion

Grafisk produktion

Pandrup Grafisk Produktion har et stærkt team af dygtige grafikere, som hver dag skaber gode kvalitetsbevidste resultater inden for alle former for tryksager. Alle vores grafiske designs er unikke, og det er vigtigt for os, at kunden føler, at designet forstærker budskabet i tryksagen.

Læs mere